Toimintamme

Asianajotoimisto Karvo & Mella Oy on toiminut vuodesta 1986 alkaen tarjoten oikeudellisia palveluja Rovaniemellä. Pääasiallisena toimialueena on Lapin lääni, mutta hoidamme jatkuvasti toimeksiantoja myös Oulun ja pääkaupunkiseuden talousalueilla.

Hoidamme oikeudenkäyntiasioina sekä riita- että rikosasioita. Konsultoimme yksityishenkilöitä ja yrityksiä näiden oikeudellisissa asioissa. Hoidamme myös yrityssaneerausasioita ja konkurssipesiä.

Asiantuntijapalvelut laaja-alaisella kokemuksella

Toimintamme lähtökohtia ovat ehdoton luottamuksellisuus, asiantuntemus ja asiakaslähtöisyys. Seuraamme eri oikeudenalojen muutoksia ja varmistamme asiakkaallemme ajantasaiset palvelut. Kokemuksen lisäksi meillä on toimivat yhteistyöverkostot alan muiden ja eri ammattialojen toimijoiden kanssa. Asianajajamme auttavat valvomalla Sinun etujasi vaikeissakin tilanteissa.

Nopeaa reagointia erilaisiin tarpeisiin

Reagoimme nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin erilaisissa tilanteissa. Kartoitamme luottamuksellisesti tilanteenne ja asiaan kuuluvan lainopillisen lähentymistavan. Tarjoamme aktiivisesti asiakkaamme tarpeisiin sopivia käytännönläheisiä ratkaisuja. Tarve asianajajan apuun voi tulla yllättäen tai pitkän harkinnan tuloksena. Ennakoimalla näistä tilanteista selviää usein vaivattomammin, mutta kuitenkaan koskaan ei ole liian myöhäistä pyytää asiantuntijan neuvoa lainopillisissa asioissa.

Asianajajamme ovat Suomen Asianajajaliiton jäseniä.

Palvelumme