Selkeyttä ja varmuutta erilaisiin elämäntilanteisiin

Tarve asianajan palveluille tulee elämässä vastaan useimmiten yllättäen. Valitettavan usein kysymyksessä on jonkin asteinen kriisitilanne, johon liittyy lainopillisten asioiden lisäksi valtavasti muita tunnepitoisia asioita. Asianajajina haluamme olla auttamassa ja selkeyttämässä tilannetta, jotta asiat saadaan ratkaistua mahdollisuuksien mukaan sovinnollisesti ja asiakkaamme etuja valvoen. 

Paras tapa on ennakoida tulevat ristiriitatilanteet. Tilanteita, joihin pystytään ja on syytä varautua etukäteen, ovat esimerkiksi erilaiset kaupat, sopimukset sekä perhe- ja perintöasiat. Myös työsuhteet ja omaisuuden hallintaan liittyvät muut asiat ovat tyypillisiä ennakoitavissa olevia tilanteita.

Meillä on laaja-alaista kokemusta erilaisten elämään liittyvien ongelmatilanteiden kartoittamisesta ja riitojen ratkaisemisesta. Hoidamme luottamuksellisesti asiakkaamme etuja.

Oikeudenkäynnit

Hoidamme jatkuvasti oikeudenkäynteinä riita- ja rikosasioita. Tyypillisiä oikeudenkäyntiasioita ovat riita-asioista muun muassa asuntokaupat, vahingonkorvausasiat, ositus- ja perintöriidat, lastenhuoltoasiat ja työsopimusasiat.

Rikosasioissa avustamme jatkuvasti sekä syytettyjä että asianomistajia. Toimistollamme on vankkaa kokemusta myös merkittävien ja laajojen talousrikosjuttujen hoitamisesta.

Yksityisasiakkaille